VI OVER 60 eMagasin og arkiv

Med VI OVER 60 eMagasin kan du som abonnent lese magasinet digitalt, når du vil og hvor du vil. Les VI OVER 60 på PC, nettbrett eller mobil.

VI OVER 60 arkiv: Les utgaver fra 2012 og frem til i dag, eller søk på tema du er interessert i. Gratis for alle abonnenter!

Gå til innlogging og registrering av ny bruker her.

Første gang du bruker tjenesten må du opprette digital bruker.

Dersom du bruker nettbrett eller smarttelefon anbefaler vi at du laster ned vår app for en bedre leseopplevelse. Merk at du må registrere deg som digital bruker på nettsiden før du kan logge inn i appene.

Appen til iPhone og iPad finner du her
Appen til Android finner du her

Ofte stilte spørsmål:

Digital bruker

Hva er en digital bruker?

Abonnenter som ønsker å få tilgang til de digitale tjenestene (eMagasinet og digitalt arkiv) må registre seg som digital bruker. Den digitale brukeren blir knyttet til abonnementet ditt.

Hvordan opprette digital bruker?

Trykk «Jeg vil registrere ny bruker» i innloggingsvinduet, og følg instruksene. Du må legge inn enten mobilnummer eller e-postadresse for at vi kan identifisere deg. Ditt mobilnummer eller din e-postadresse vil også bli ditt brukernavn. Gå til innloggingsvindu.

Hvem har allerede digital bruker?

Du bruker samme brukernavn og passord for innlogging i alle kanaler hvor du kan lese VI OVER 60 eMagasin. Har du tidligere lest vårt eMagasin i nettleser eller app har du allerede en digital bruker og kan bruke samme brukernavn og passord.

Jeg har problemer med å få opprettet digital bruker

For å kunne opprette digital bruker må vi finne deg igjen i abonnementssystemet, dette gjøres ved hjelp av e-postadressen din eller ditt mobilnummer. Dersom vi ikke har registrert e-postadresse eller mobilnummer på deg kan du bruke kundenummer (finnes på faktura). Kontakt kundeservice for å legge inn mobilnummer eller e-postadresse.

Hva er brukernavnet mitt?

Brukernavnet er enten din e-postadresse eller ditt mobilnummer. Når du opprettet digital bruker fikk du en engangskode på enten SMS eller på e-post. Om valgte å få engangskoden på SMS er mobilnummeret ditt brukernavn, om du brukte e-post for å motta engangskodene er e-postadressen din brukernavnet. Gå til innloggingsvindu.

Jeg har glemt passordet mitt

Trykk «Glemt passord» i innloggingsruten og følg instruksjonene. Gå til innloggingsvindu.

Nyhet! Nye apper til mobil og nettbrett

Informasjon om appene

Fra mars 2018 kan du laste ned våre nye apper til iPad, iPhone og Android nettbrett og telefoner.

 

Last ned til iPad og iPhone her.

 

Last ned til Android her.

 

Har du tidligere brukt en av våre gamle apper anbefaler vi at du sletter den, da disse ikke fungerer optimalt og ikke vil bli oppdatert videre. De vil senere bli utilgjengelig. Våre nye apper bruker rød VI OVER 60-logo, de gamle bruker grå.

 

Hvordan logger jeg inn i appene?

Du bruker samme brukernavn og passord for innlogging i alle kanaler hvor du kan lese VI OVER 60 eMagasin. Har du tidligere lest eMagasin i nettleser eller på våre gamle apper bruker du samme brukernavn og passord.

 

Er det første gang du skal ta i bruk en av appene må du registrere deg som digital bruker.

 

  1. Gå til denne innloggingssiden
  2. Trykk «Jeg vil registrere ny bruker» i innloggingsvinduet, og følg instruksene. Du må legge inn enten mobilnummer eller e-postadresse for at vi kan identifisere deg. Ditt mobilnummer eller din e-postadresse vil også bli ditt brukernavn.
  3. Gå deretter tilbake til appen, eller last den ned, og logg inn

Hva er forskjell på app og webversjon?

Det er i hovedsak to måter å lese VI OVER 60 eMagasin på, enten i nettleser (webversjonen) eller som en egen app til nettbrett og mobil.

 

Webversjonen fungerer best på PC, men det er mulig å bruke denne versjonen også på mobil og nettbrett. Webversjonen er dog ikke like godt tilpasset de mindre enhetene, og det er da sannsynlig at det er lettere å navigere rundt i appene. I appene kan du også få varsel når det kommer en ny utgave, og du har alltid appen lett tilgjengelig på din telefon.

 

Innholdet i webversjonen og i appene er akkurat det samme.

Bruk av eMagasin og arkiv

Hvordan kan jeg søke etter tema?

Se etter forstørrelsesglasset for å finne søkefunksjonen.

 

Du kan begrense søket ved å velge en datoperiode, eller bruke anførselstegn rundt ord eller setninger for å konkretisere søket.

 

Merk at søkefunksjonen ikke er «smart», og du vil få opp alle treff hvor nevnte ord eller setning blir brukt, i kronologisk rekkefølge fra nyste til eldst

 

Merk at i webversjonen blir søket automatisk kun gjort i utgaven du har åpen, og må velge «arkiv» for å søke i alle utgaver.

Hvor finner jeg eldre utgaver?

I webversjonen kommer du automatisk inn på den nyeste utgaven. Du finner oversikt over alle utgaver ved å trykke på den midterste knappen i menyen til høyre.

 

I appene kommer du automatisk inn på en oversikt over alle utgaver, med nyerste først. Du kan enten scrolle til utgaven du vil lese, eller velge dato. Dette gjør du under søk på iPhone og iPad, eller på den røde knappen med kalenderikon på Android.

 

Den eldste digitale utgaven som er tilgjengelig er januar 2012.

Kan jeg lese utgaver uten internettilgang?

Ja, du kan gjøre utgaver tilgjengelig for å lese også uten internett.

 

I webversjonen kan du velge å laste ned en PDF av utgaven. Det gjør du ved å trykke på ikonet merket PDF i menyen til høyre. Dette vil lagre en PDF-versjon av den aktuelle utgaven på din PC. Filen er på 30-50 MB og kan åpnes i en PDF-leser.

 

I appene lagres alle utgavene du leser på din enhet, og er tilgjengelig uten internett under «Mine utgaver». Ved å åpne en utgave mens du er koblet til trådløst internett blir den altså lastet ned.

Merk at utgaver du har gjort tilgjengelig uten internett vil ta plass på din enhet (ca 3 MB per utgave), så utgaver du er helt ferdig med å lese kan du slette. Det gjør du ved å holde inne på den aktuelle utgaven og trykker «slett». Du kan alltids laste den den igjen på et senere tidspunkt.

 

Kundeservice: 
Telefon: 55 21 31 00
E-post: abo@viover60.no

Share.