VI OVER 60 podkast

Sjefredaktør Anne Marit og desksjef Ingjerd har siden tidlig 2019 laget podkast for godt voksne lyttere.

Mens sesong 1 (Friskere-podden) hadde fokus på helse og det å bli litt friskere, gir sesong 2 deg svar på spørsmål innen mange flere temaer.

Podkasten VI OVER 60 Hjelper deg

Ingjerd og Anne Marit stiller spørsmål og finner svarene hos VI OVER 60 sine egne eksperter innen juss, økonomi, pensjon, arbeidsrett, arv, sex og samliv og helse.

Episodene varer ca 15 minutter og kommer hver onsdag. Du kan lytte her på nettsiden eller i de forskjellige podkast-appene til telefon. Se informasjon om dette lenger nede på siden.

Lurer du på noe? Send oss et kort spørsmål på hjelperdeg@viover60.no – kanskje tar Ingjerd og Anne Marit opp ditt tema i studio neste gang!

Nye episoder vil du finne på denne siden, og du kan lytte til podkasten ved å trykke på playknappen.

Lytt via app

Det beste er å bruke apper til podkastlytting. Dette gir ofte en bedre lytteopplevelse enn å lytte på PC, siden du kan ta med telefonen hvor som helst, og appene holder styr på hvilke episoder du allerede har lyttet til.

  • iPhone/iPad har en egen app som heter Podkaster
  • Har du Android-telefon/nettbrett må du laste ned en egen app. Det finnes mange forskjellige, men Google Podcast er et trygt valg
  • Om du bruker Spotify kan du lytte til podkaster der

Søk etter «VI OVER 60» i valgt app så dukker den opp. Trykk «Følg» for å enkelt få tilgang til de nyeste episodene. I appene har du mulighet til å laste ned episoder slik at du kan lytte til de uten internett.

Vil du vite mer om podkast? Trykk deg inn på artikkelen under!

Dette er podkast

Podkast gir deg stor frihet, og mulighet til både underholdning og faglig påfyll.

Les hele artikkelen her.