Drømmecruise – California Dreamin’

Drømmecruise – California Dreamin’

Vestkysten av USA er et område som alle bør besøke minst en gang i livet! PS! Ombordkreditt på opptil 4000 per pers ved bestilling innen 31. oktober!

Høydepunkter:
√ Opplev California på en meget hyggelig og innholdsrik cruisetur!
√ Los Angeles, Santa Barbara, San Francisco og San Diego
√ Snartur til Mexico
√ Kvalitetsskip av medium størrelse

Hele California flommer over av kjente steder og attraksjoner, og da er et cruise den perfekte måten å få med seg alt i løpet av en reise.

California har behagelig klima, nærhet til både hav og fjell, og en vennlig og laid back livstil som gjør at det er lett å trives – her får du alltid et vennlig og solfylt «Have a nice day»

Turen innledes med hotellovernattinger sentralt i Los Angeles, og i løpet av oppholdet får du oppleve høydepunktene i denne byen som faktisk er 80 små og store bydeler som har vokst sammen. Cruiset tar for seg en rekke klassiske steder langs The Golden State, som den rolige øyen Catalina, vindistriktet Santa Barbara, fantastiske San Francisco, samt livlige Esenada i Mexico som noen av høydepunktene.

Med på hele reisen er vår kunnskapsrike og hyggelige reiseleder.

Turbeskrivelse

Reisen starter med flyreise fra Norge til Los Angeles, ankomst er på tidlig kveldstid lokal tid. Ved ankomst LAX har vi egen buss inn til Downtown Los Angeles, med to overnattinger på Sheraton Grand Los Angeles. Hotell ligger meget høyt på Tripadvisors anbefalte hoteller i byen, sentral beliggenhet og gode fasiliteter– en perfekt base for å utforske LA! I løpet av oppholdet er det inkludert en bysightseeing
som tar for seg de største severdighetene som Hollywood, Beverly Hills og Santa Monica. Nyt den gode atmosfæren og alt det LA har å by på!

På dag tre forlater vi englenes by og kjører sørover i drøye to timer langs kystveien Highway 101 til San Diego. Her venter skipet Volendam fra Holland America Line i havnen, cruiseavreise er kl 17.00.

Etter alle storbyinntrykkene i LA passer det bra at første anløp er på øyen Catalina, 40 km utenfor fastlandet. Vi legger til i den sjarmerende småbyen Avalon, som du faktisk kan utforske i sin helhet i
løpet av oppholdet.

Videre til vakre Santa Barbara, kjent for sine vindistrikter, vakre arkitektur og flotte strender. Det sies at alle i området har lokal tilhørighet i mange generasjoner tilbake, – ingen vil forlate stedet! Av utfluktsmuligheter kan vi anbefale en utflukt som tar for seg Santa Ynez- Valley, med vinsmaking og danskinspirererte Solvang.

Neste dag er det tid for nok et høydepunkt, med et langt dagsopphold i San Francisco. Byen ble grunnlagt i 1776 av spanske kolonister og hadde en storhetstid under gullrushet i 1849 og, litt mer på siden, The summer of love i 1967. I dag er det en meget spennende og innholdsrik by som rommer en rekke verdenskjente teknologiselskaper. Opplev ikoniske Golden Gate Bridge, det tidligere fengselet på Alcatraz, kabelvognene som tar deg opp og ned bybakkene, samt en rekke spennende bydeler og områder. Skipet ligger til kai helt fram til kl 23.00 om kvelden, nyt dagen!

Videre til den nydelige kystbyen Monterey, før en deilig sjødag gir ro til å nyte skipets fasiliteter, deilige måltider og god underholdning.

Siste anløp er Ensenada i Mexico, den tredje største byen i Baja California – området. Området er kjent for sitt stabilt gode klima, Ruta del Vino og en rekke aktivitetstilbud langs kystlinjen.

Reisen ender i San Diego, der vi returnerer til Los Angeles for flyretur til Norge i løpet av dagen, med ankomst i Norge på formiddagen søndag 25. oktober.

Inkludert
• Fly fra Oslo til Los Angeles t/r
(Vi tilbyr gunstige tilslutninger fra en rekke norske byer)
• To overnattinger med frokost i Los Angeles før cruiset
• Bysightseeing i Los Angeles
• Samtlige transfers
• Cruise med helpensjon om bord på skipet MS Volendam
• Underholdning, daglige show, en rekke aktiviteter ogunderholdningstilbud ombord.
• Forhåndsbetalt tips på skipet (Verdi USD 13.50 per person / per dag)
• Reiseleder fra Cruisespesialisten (minimum 16 reisende)
• Ombordkreditt på kr 4.000,- per person ved bestilling innen 31. oktober 2019! Benyttes til utflukter, drikke, spa m.m.

Ikke inkludert:
• Drikke og annet personlig forbruk
• Valgfrie organiserte utflukter underveis på cruiset
• Visum (ESTA) til USA – USD 14

Reiserute:
Dag 1, 15. okt. Fly til Los Angeles, overnatting
Dag 2, 16. okt. Los Angeles
Dag 3, 17. okt. Los Angeles, cruiseavreise fra San Diego kl.17.00
Dag 4, 18. okt. Avalon, Catalina, California – ank.08.00 – avr. 17.00
Dag 5, 19. okt. Santa Barbara, California – ank. 08.00 – avr. 16.00
Dag 6, 20. okt. San Francisco, California – ank. 11.00 – avr. 23.00
Dag 7, 21. okt. Monterey, California – ank. 08.00 – avr. 17.00
Dag 8, 22. okt. Cruisedag til sjøs
Dag 9, 23. okt. Ensenada, Mexico ank. 06.00 – avr. 23.00
Dag 10, 24. okt. San Diego, California ank. 07.00, fly fra Los Angeles
Dag 11, 25. okt. Ankomst Norge

MS Volendam

Skipet MS Volendam er fra kvalitetsrederiet Holland America Line. Med sin størrelse på kun 1430 passasjerer over 10 dekk er alt lagt til rette for gode cruiseopplevelser og trivsel.

Skipet har flotte fellesområder, flere restauranter og barer, romslige lugarer, soldekk med basseng, spa og treningssenter, samt mye mer!

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå over lengre distanser i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Priser per person i dobbeltlugar:
Innvendig lugar dekk 3 Kr. 26.900.-
Utvendig lugar dekk 1 Kr. 28.900.-
Balkonglugar dekk 7 Kr. 36.900.-

Bestill innen 31. oktober og få meget god ombordkreditt
Kan benyttes til utflukter, drikke, spa osv.
Innvendig lugar – Kr. 1.800.- per person
Utvendig lugar – Kr. 2.250.- per person
Balkonglugar – Kr. 4.000.- per person

Avreise 15. oktober 2020 – 11 dager

Last ned turprospektet og les mer her.

Cruisespesialisten

www.cruisespesialisten.com
gruppe@cruisespesialisten.com
Telefon 55 59 68 50

Trenger du hjelp?
Kontakt Cruisespesialisten på telefon eller e-post.

Share.