PRISGUNSTIG: To avganger til Altea i oktober

PRISGUNSTIG: To avganger til Altea i oktober

Få litt ekstra varme til høsten og bli med til Middelhavets juvel, Altea, på Costa Blanca kysten av Spania! Vi bor på flott hotell helt i strandkanten. God pris med halvpensjon! Vi har to avganger i oktober der du få en ekstra sommeruke når det er høst i Norge.

PS! Du kan bestille denne og alle andre turer fra Aller Travel til høsten helt uten forpliktelser. Les mer her!

Høydepunkter:
Avslappende atmosfære
Godt strandhotell med halvpensjon
Utflukt til Alicante med lunsj
Besøk hos vinprodusent
Bodegas Enrique Mendosa

Vår lokalkjente reiseleder tar oss med på både byvandring i Altea, heldags utflukt til middelhavsbyen Alicante samt omvisning hos en lokal vinprodusent, hvor vi selvsagt får smaksprøver og litt å spise på. Det blir også mulighet for flere interessante utflukter, hvor man melder sin interesse under oppholdet. Eller du kan bruke fridagene til å slappe av ved bassenget eller på stranden.

Denne lille spanske byen regnes som en av verdens vakreste, med sin langstrakte strandpromenade, hvitkalkede hus med blomsterpotter, trange brosteinsbelagte gater, små kunst- og bruktbutikker, isbarer og uterestauranter. Byen stråler av sjarm, og det er mye å se av attraksjoner og severdigheter. En stille og rolig landsby, med førsteklasses restauranter.

Hørt fra en norsk billedkunstner som er bosatt i Altea: «Altea kan sammenliknes med Bergen. Byen ligger ved havet, og er omgitt av sju fjell. Men en vesentlig forskjell er at det er like mange soldager i Altea, som det er regndager i Bergen».

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  Pris på valgfrie utflukter vil bli oppgitt i reiseinformasjonen nærmere avreise.

  F= Frokost / L= Lunsj / M= Middag

  DAG 1 Ankomst (M)

  Vår skandinavisktalende reiseleder møter oss på flyplassen og tar oss med til Hotel Cap Negret i Altea hvor vi skal bo under hele oppholdet. Turen tar ca. 50 minutter.

  Felles middag på hotellet om kvelden hvor vi blir bedre kjent med hverandre.

  DAG 2 Byvandring Altea med valgfri lunsj (F, M)

  Etter frokost på hotellet vil vår reiseleder ta oss med på en hyggelig byvandring i Altea, slik at vi blir litt kjent med denne sjarmerende byen. Vi avslutter med lunsj (valgfritt) for de som ønsker dette.

  Resten av dagen til fri disposisjon. Felles middag på hotellet om kvelden.

  DAG 3 Utflukt Guadalest (F, L, M)

  Etter frokost blir det avreise med buss fra hotellet for rundtur i den lille landsbyen Guadalest, som ligger i fjellene, og har mauriske røtter tilbake til ca. år 1000.
  Vi får med oss severdighetene og nyter den fantastiske utsikten. Felles lunsj på en lokal restaurant.

  Middag på hotellet på kvelden.

  Utflukt Guadalest (F, L, M)

  DAG 4 Fridag – markedsdag (F, M)

  Frokost på hotellet og dagen til fri disposisjon. I dag er det markedsdag i Altea.

  Middag på hotellet om kvelden.

  DAG 5 Vingårdsbesøk – Bodega Enrique Mendoza (F, M)

  Etter dagens frokost er det tid for vingårdsbesøk.

  Vinproduksjon er en gammel tradisjon i Alfaz del Pi, men til tross for dette ble ikke familiebedriften Bodega Enrique Mendoza etablert før i 1989, og har siden den gang vokst til å bli den største lokale vinprodusenten i området. Nå selger de viner både på det nasjonale og det internasjonale markedet, og har mottatt en rekke anerkjennelser for den store innsatsen bedriften har gjort for å sette lokal vinindustri på kartet.

  Turen består av en omvisning på gården med engelsktalende guide, etterfulgt av smaking av 7 av gårdens beste viner. Det blir også servert litt tapas; spansk pølse, oster og olivenolje.

  Tilbake på hotellet ved lunsjtider, og resten av dagen til fri disposisjon. Middag på hotellet om kvelden.

  Vingårdsbesøk - Bodega Enrique Mendoza (F, M)

  DAG 6 Fridag – valgfri utflukt (F, M)

  Frokost på hotellet og dagen til fri disposisjon eller bli med på valgfri utflukt. Middag på hotellet om kvelden.

  Valgfri utflukt: Alicante (ikke inkludert) – Etter frokost reiser vi med buss til Alicante med vår reiseleder som tar oss med rundt i denne vakre middelhavsbyen. Alicante har i århundrer vært en viktig handelshavna. Byen ble grunnlagt i 324 f.Kr av grekerne, men har senere tilhørt både romerne og maurerne, noe som setter sitt preg på arkitekturen.

  Byen ligger vakkert til i en bukt med fjell og klipper. På en av toppene ligger det gamle mauriske slottet «Castillo de Santa Barbara». Et eventyrlig slott med panoramautsikt over byen og Middelhavet.

  I gamlebyen «El Barrio» finner man smale hyggelig gater, små torg og lokale restauranter. Felles lunsj. Tilbake på hotellet om ettermiddagen.

  Fridag - valgfri utflukt (F, M)

  DAG 7 Fridag – valgfri utflukt (F, M)

  Frokost på hotellet og dagen til fri disposisjon eller bli med på valgfri utflukt. Middag på hotellet om kvelden.

  Valgfri utflukt: Villajoyosa og Sjokoladefabrikken Valor (ikke inkludert) – Avreise fra hotellet med buss for omvisning på sjokoladefabrikken Valor, som er Spanias mest kjente sjokoladeprodusent, og senere byvandring i Villajoyosa.

  Byen er kjent for sine fargerike hus som henger over elven Amadorio, som deler byen i en gammel og ny del. Det sies at de sterke fargene på husene opprinnelig var slik for at fiskerne lettere skulle finne veien tilbake til husene sine. Felles lunsj underveis. Tilbake på hotellet om ettermiddagen.

  Fridag - valgfri utflukt (F, M)

  DAG 8 Avreise (F)

  Frokost på hotellet og dagen fri frem til avreise flyplassen i Alicante og retur til Norge.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo – Alicante med alle skatter og avgifter
7 netter på Hotel Cap Negret Altea ****
Halvpensjon på hotellet under hele oppholdet (frokost og middag)
1 enhet drikke + vann til middag per dag
Byvandring Altea
Utflukt til Alicante inkl. lunsj (drikke ikke inkludert)
Besøk hos vinprodusent inkl. vinsmaking og litt enkel servering
All transport, inngang og utflukter som nevnt i programmet
Skandinavisktalende reiseleder fra ankomst Spania

Ikke inkludert:
Avbestillings- og reiseforsikring
Evt. tilslutningsbilletter
Drikke og tips
Øvrige måltider og drikke
Øvrige valgfrie utflukter nevnt i program

HOTEL CAP NEGRET ALTEA
N-332 Alicante-Valencia, Km.159, 03590 Altea

Dette er et flott 4* stjerners hotell med beliggenhet rett ved Middelhavet, så her kan man virkelig senke skuldrene. Nydelig velvære i et varmt og innbydende miljø, med utsikt over landskapet, fjell og Middelhavet. Hotellet har alt man kan tenke seg, et vakkert stort uteområde hvor man kan sole seg og nyte den milde brisen, ta seg et bad i det innbydende bassenget eller bestille forfriskende drikke fra strandbaren. Hotellet ble totalrenovert i 2017/18, og det ligger rett ved Altea og Albir. Her finnes aktiviteter som eget trimrom, yoga, datarom, aktiviteter ved bassenget og massasje. Alle får dobbeltrom med sjøutsikt. Rommene har TV, safe, kjøleskap/minibar, hårføner og gratis wif-fi.

Hotellets underholdningsprogram er tilgjengelig hele året og inkluderer aktiviteter om dagen, samt kveldsunderholdning med levende musikk, opptil flere dager i uken.

Tillegg for enkeltrom kr 1.650,-

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

 • Avgang fra Oslo. Varighet ca. 3,5 timer. Flyselskap Norwegian. Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Share.