Magisk nyttårsfeiring i Berlin

Magisk nyttårsfeiring i Berlin

Bli med oss til en av Europas beste nyttårsbyer Berlin og møt det nye året med brask og bram!

PS! Du kan bestille denne og alle andre turer fra Aller Travel til høsten helt uten forpliktelser. Les mer her!

Høydepunkter:
√ Sentralt beliggende hotell
√ Klassisk konsert i Berliner Dom
√ Stilfull nyttårsaftenfeiring på lokal restaurant
√ Åpne julemarkeder
√ Båttur på Spree

Berlin er en by som har utrolig mye å by på. Her finner du alt du måtte ønske deg både når det gjelder kunst og kultur, historie, god mat og drikke og shopping.

Sammen med vår reiseleder Elbjørg skal vi bli bedre kjent med byen, oppleve en stemningsfull klassisk konsert i Berliner Dom, besøke noen av de hyggelige julemarkedene som faktisk fortsatt holder åpent fram til 31. desember, feire nyttårsaften med stil samt ha litt tid til å utforske byen på egenhånd. Vi skal også ha en liten båttur på Spree og det vil være mulighet for å bli med på en middag med klassisk konsert på Schloss Charlottenburg.

Vår dyktige reiseleder Elbjørg Haugsdal vil ta godt vare på alle og enhver og sørge for at dette blir en sosial og hyggelig tur!

Grunnprisen inkluderer:

 • Fly t/r Oslo – Berlin med alle skatter og avgifter
 • 4 netter med frokost på Arcotel John F ****
 • 2 middager på lokale restauranter
 • 1 nyttårsmiddag 5 retter på lokal restaurant inkl. et glass sprudlende
 • 1 lunsj på lokal restaurant
 • Sightseeing i Berlin med buss og guide
 • byvandring med guide
 • guidet besøk DDR museum
 • 1 nyttårskonsert i Berliner Dom
 • 1 times båttur på Spree med lokalguide og servering gløgg/kaffe
 • All transport, utflukter og innganger som nevnt i programmet
 • Norsk reiseleder fra Aller Travel


Grunnprisen inkluderer ikke:

 • Reise og avbestillingsforsikring
 • Øvrige måltider, drikke og tips
 • Tilslutning fra andre byer
 • Valgfri konsert/opera

Tilvalg/Utflukter

Valgfri konsert/opera på Statsoper Berlin. Forestilling Lohengrin av Richard Wagner. (minimum 15 påmeldte). Dette bør bestilles samtidig med reisen og senest 60 dager før avreise. Pris blir annonsert så fort billetter kan bestilles.

F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1 Avreise Oslo – Berlin (M)

  På Oslo Lufthavn Gardermoen sjekker vi inn på Norwegian fly til Berlin. Vi ankommer Berlin og med buss kjører vi retning hotellet for innsjekk. Vi møtes så i resepsjonen for en liten orienteringsrunde med reiseleder i nærområdet. Her vil vi også besøke et julemarked. Vi avslutter kvelden med en felles middag på en lokal restaurant.

  Avreise Oslo - Berlin (M)
 • DAG 2 Bysightseeing med buss og valgfri konsert/opera (F, L)

  Frokost på hotellet. Etter frokost skal vi på sightseeing med buss (ca. 4 timer). Vi skal bl.a. se Riksdagen/Bundestag, Berlinerdomen, Gendarmenmarkt, Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor. Sightseeingen ender med en lunsj på Hofbräu Berlin som ligger like ved Alexanderplass. Vi returnerer så til hotellet til fots hvor resten av ettermiddagen er fri til egen disposisjon. Kanskje besøke nok et koselig julemarked?

  VALGFRI OPERA PÅ STAATSOPER BERLIN
  (minimum 15 deltagere)
  For de som ønsker kan man melde seg på en operaforestilling på statsoperaen som ligger med gangavstand til hotellet vårt. Her blir det oppført Lohengrin av Richard Wagner kl. 17. Billetter vil bli tilgjengelig for salg i slutten av mai. Vi vil informere om pris og kategori så fort billetter er tilgjengelige. Billetter i en god kategori vil høyst sannsynlig ligge på ca. 1400,-.

  Bysightseeing med buss og valgfri konsert/opera (F, L)
 • DAG 3 Besøk på DDR museum og nyttårsfeiring(F, M)

  Frokost på hotellet. Etter frokost går vi samlet til DDR Museet som ligger ca. 900 meter fra hotellet. Her vil vi få en guidet omvisning hvor vi skal få en generell introduksjon i Øst Tysk historie, det politiske systemet samt et innblikk i hverdagslivet i det gamle Øst -Tyskland. Etter besøket vil reiseleder ta med de som vil til KDW. Dette er det nest største varehuset i Europa etter Harrods i London. Her vil det være mulighet for litt shopping eller kanskje ta seg en matbit i den flotte mathallen. Retur tilbake til hotellet sammen med reiseleder eller på egenhånd.
  Om kvelden møtes vi i resepsjonen og går samlet til Berliner Dom for en klassisk nyttårskonsert. Etter konserten skal vi feire nyttårsaften med stil på en lokal restaurant. Her spiser vi en god 5 retters middag og skåler det nye året inn med et glass sprudlende.

  Besøk på DDR museum og nyttårsfeiring(F, M)
 • DAG 4 Guidet byvandring og båttur på Spree (F, M)

  Frokost på hotellet. Rolig morgen før vi starter dagen med en liten byvandring sammen med guide. Vi ender vandringen vår i havna hvor vi skal ha en times båttur på Spree. Her får vi servert litt gløgg eller kaffe. Etter båtturen hentes vi med buss og returnerer til hotellet vårt. Litt fritid før vi møtes for en felles avskjedsmiddag på en lokal restaurant.

  Guidet byvandring og båttur på Spree (F, M)
 • DAG 5 Hjemreise (F)

  Tidlig frokost på hotellet, utsjekk og buss til flyplassen for avreise til Oslo Gardermoen.

Arcotel John F ****
Werderscher Markt 11, Mitte
10117 Berlin, Germany

Arcotel John F er et 4 stjerners hotellet ligger i bydelen Mitte med kun 5 minutters gange til Museumsinsel og 300 meter fra den populære gaten Unter den Linden.
Hotellet har døgnåpen resepsjon, treningsstudio, spa-fasiliteter, restaurant og bar. Rommene har klimaanlegg, bad/toalett med hårføner, minibar, safe, kaffe og tekoker, TV, telefon og gratis wifi.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 3.500,-

Flytider med Norwegian

Avreise: Oslo Gardermoen, Avgang 12:10. Beregnet ankomst 13:45.

Retur: Berlin Schönefeld, Avgang 10:20. Beregnet ankomst 12:00.

Tilslutningsfly:
Ønsker du tilslutning fra andre byer er vi behjelpelige med det. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.
Alle tider er lokale tider. Eventuelle endringer av flytider er utenfor Aller Travels kontroll.

Spesielle behov på flyreisen og underveis på turen må opplyses om ved påmelding.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Share.