Rakfiskfestival i Valdres

Rakfiskfestival i Valdres

Bli med oss til Valdres og opplev noen hyggelige dager i fjellheimen med god mat og festligheter som rakfiskfestivalen i Fagernes. Vårt hotell Grønolen Fjellgard ligger vakkert til omgitt av majestetiske fjell og store vidder.

PS! Du kan bestille denne og alle andre turer fra Aller Travel til høsten helt uten forpliktelser. Les mer her!

Høydepunkter:

 • Et familiedrevet idyllisk hotell
 • Intimkonsert Lyskapellet på Beitostølen
 • Rakfiskfestivalen

 

 • 3 netter med frokost og middag på Grønolen Fjellgard
 • Utflukt til Beitostølen med besøk Lyskapellet
 • Liten privat konsert i Lyskapellet
 • Transport t/r Fagernes for besøk Rakfiskfestivalen

Reiseleder med fra Oslo

Ikke inkludert:

 • Avbestillings- og reiseforsikring
 • Transport t/r Oslo – Beitostølen
 • Aktiviteter som ikke er spesifisert i programmet
 • Tips, øvrige måltider og drikke

Vi skal oppleve rakfiskfestivalen i Fagernes som har utviklet seg til å bli en folkefest med over 25.000 besøkende. Her finner man mange utstillingsboder der det vil være mulighet for smaksprøver av rakfisk fra ulike produsenter samt andre utstillere med lokale produkter som kurv (spekepølser), oster og viltkjøtt i tillegg til ulike håndverksprodukter. Så her kan du smake, kjøpe og oppleve god gammeldags markedsstemning. Vi skal også besøke Beitostølen med sitt flotte Lyskapell hvor vi vil få en privat konsert.

På 800 meter over havet du kan puste frisk luft og nyte gjestfrihet utenom det vanlige. Hotellet har en helt særegen atmosfære og er perfekt for avslapping og rekreasjon. Hotellet har også en liten SPA-avdeling med basseng, boblebad og badstue som kan nytes under oppholdet.

Bli med vår dyktige reiseleder Elbjørg Haugsdal på en sosial og hyggelig tur til Valdres!

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / M = Middag

 • DAG 1 ANKOMST (M)

  Ankomst Grønolen Fjellgard. Reiseleder vi ta Valdresekspressen oppover og dersom noen ønsker å ta følge med henne vil vi opplyse on reisetider senere. Ellers er det godt med parkering på Grønolen for de som kommer med egen bil. Etter ankomst vil det bli en liten velkomstsamling for å bli litt kjent før vi spiser en felles middag.

 • DAG 2 UTFLUKT TIL BEITOSTØLEN (F, M)

  Etter frokost kjører vi retning Beitostølen. Her skal vi besøke et trivelig lite småbruk Høvda Sylv og Tre- hvor de produserer produkter av sølv, ull og tre. Vi skal også besøke Beitostølen hvor vi får litt tid på egenhånd samt oppleve en intimkonsert i det flotte Lyskapellet. Retur til Grønolen på ettermiddagen. Litt egentid før felles middag om kvelden.

 • DAG 3 TUR TIL FAGERNES OG RAKFISKFESTIVALEN (F, M)

  Etter frokost skal vi ta bussen til Fagernes for å oppleve den årlige Rakfiskfestivalen. Her vil man ha tid til å vandre rundt på egenhånd og oppleve god stemning og blide mennesker, smake på mange lokale produkter. Til avtalt tid møtes vi igjen for retur til hotellet vårt. Om kvelden vil vi få servert høstens Rakfiskbord, som bugner av fisk og andre lokale retter.

  DAG 4 HJEMREISE (F)

  Etter en god frokost sjekker vi ut og begir oss hjemover igjen.

 • Elbjørg Haugsdal

  Elbjørg Haugsdal

  Elbjørg Haugsdal har alltid jobbet innen reiseliv, og har lang erfaring fra ulike områder i bransjen og innenfor reiseledelse. De siste årene har hun kun jobbet som reiseleder, og stortrives med det! Hun er med på alt fra rundreiser, elvecruise, vandringer og aktive turer til temareiser og opera- og musikkreiser. Hennes spesialområde er Russland og resten av Europa, men hun er også på reisefot ellers i den store verden. Elbjørg er opptatt av god service og tar rollen som reiseleder seriøst. Hun er flink til å «se hver og en i gruppen», og passer på at gjestene får innfridd sine forventninger.

Grønolen Fjellgard
Grønolsvegen 65
2952 Beitostølen

Dette hotellet ligger fredelig til i Valdres, nær Beitostølen og Jotunheimen nasjonalpark. Hotellet har restaurant, bar, treningsstudio, spa og gratis wifi på fellesområdene. Rommene har eget bad med dusj, hårføner, skrivebord og flatskjerm-TV.

Tillegg for enkeltrom kr 700,-

TRYGG PÅ TUR MED OSS: 
Du kan være trygg på at vi, i samarbeid med våre leverandører tilrettelegger våre Norgesturer i henhold til gjeldende smittevernregler.

Verdt å vite

 • For å delta på turen må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Det kan ikke forventes at våre reiseledere skal bistå med dette.
 • Generelt egner ikke våre reiser seg for den som har vondt for å gå. På utfluktene er det ofte mye gåing og det forventes at man skal kunne gå i et jevnt tempo og holde følge med gruppen.
 • Spesielle behov på turen må opplyses om ved påmelding.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Share.