Vakre og romantiske Gardasjøen

Vakre og romantiske Gardasjøen

En storslått reise til et av Europas mest naturskjønne områder, Gardasjøen. I tillegg får du sett Venezia, Verona og Dolomittene. Ikke rart at dette er en bestselger!

PS! Du kan bestille denne og alle andre turer fra Aller Travel til høsten helt uten forpliktelser. Les mer her!

√ Vakkert landskap og storslått natur
√ Storbyene Venezia og Verona
√ Besøk på vingård i Valpolicella
√ Majestetiske Dolomittene

Med vinmarker, olivenlunder og den glitrende Gardasjøen mot sør, reiser de høye fjellene seg i nord. Her blir vår base.

Dette er den perfekte rammen for en uke med store opplevelser; Vi besøker de romantiske byene Casanovas Venezia og Romeo & Julies Verona. Alle de kulturelle og historiske severdigheter tilfredsstiller selv den mest kresne reisende.

På vår tur vil vi bli bedre kjent med områdene rundt Gardasjøen og stifte nærmere bekjentskap med italienernes hverdagsliv. Vi besøker et av de mest imponerende og majestetiske fjellområdene Dolomittene, og bor sentralt på leilighetshotellet Residence Doria i den hyggelige og sjarmerende lille byen Garda.

Grunnprisen inkluderer:

 • Fly t/r Oslo-Verona eller Milano inkl alle skatter og avgifter
 • 7 netter i leilighet for 2 personer med frokost
 • 1 pizza-aften og 1 ost & skinkekveld, begge med et glass vin og vann
 • Transport og utflukter som spesifisert i program
 • Båt i Venezia
 • Båttur på Gardasjøen
 • Vinsmaking
 • Skandinavisktalende reiseleder under oppholdet

 

Grunnprisen inkluderer ikke:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Øvrige måltider og drikke
 • Tips
 • Tilslutninger fra andre byer i Norge
 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F= Frokost / M= Middag

 • DAG 1 Ankomst (M)

  Ankomst Verona eller Milano. Her venter reiseleder og buss på å kjøre oss til Garda. Under transporten (ca. 45-60 min fra Verona, ca 2,5 t fra Milano) vil reiseleder informere om ukens program, praktiske opplysninger, om italienske skikker og ikke
  minst om mattradisjonene. Vel fremme sjekker vi inn og slapper av. På ettermiddagen går vi en liten tur i det historiske sentrum av Garda og langs sjøen. Vi avslutter på en hyggelig og liten lokalrestaurant, hvor velkomstmiddag serveres i form av lokale oster og skinker samt en dessert.

  Ankomst (M)
 • DAG 2 Gardasjøen rundt (F)

  Etter frokost begir vi oss på heldags utflukt Gardasjøen rundt. Dagen vil lære oss Gardasjøen bedre å kjenne, slik at vi har en god ballast til de kommende dagene.

  Vi stopper i Malcesine og tar herfra en rutebåt til Riva del Garda, som er sjøens nordligste by. Her blir det tid til lunsj før vi kjører buss ned langs sjøen og gjør et siste stopp i den sjarmerende lille byen Torri.

  Gardasjøen rundt (F)
 • DAG 3 Venezia (F)

  En av verdens mest fantastiske byer blir vårt mål denne dagen. Venezia lar ingen være uberørt av sin helt egne sjarm. Vi har vår egen motorbåt til og fra Venezia sentrum, ikke langt fra Markusplassen.

  En liten spasertur vil gi et inntrykk av byen før det blir mulighet for å spise lunsj på egenhånd. Tilbake på hotellet i 19-tiden. Kvelden fri til egen disposisjon.

  Venezia (F)
 • DAG 4 Fridag (F)

  Turens første fridag. Ta rutebåt til andre byer ved sjøen, f.eks til flotte Sirmione eller ta en liten vandretur i det vakre kupperte landskapet rundt Garda. Spør gjerne reiseleder om tips og råd.

  Fridag (F)
 • DAG 5 Verona (F)

  Dagens utflukt går til Verona, som ikke er mindre spennende enn Venezia. Byen ble utviklet allerede under romerne og fikk sin storhetstid under familien Della Scala på 12 – 1300 tallet. Sjarmerende, vakker og hyggelig er bare noen superlativer som byens besøkende anvender. En guidet byvandring innleder dagen, og deretter blir det noe tid til å oppdage byen på egenhånd.

  Ut på ettermiddagen går turen til Valpolicella, kjent for blant annet kult-vinen Amarone. Vi besøker en liten familie-drevet vingård hvor vi lærer hvordan man produserer Amarone, og selvfølgelig skal vi også smake på de edle dråpene.

  Verona (F)
 • DAG 6 Fridag (F)

  Kanskje ta en tur til vinmuseet i Bardolino eller olivenoljemuseet i Cisano? Mulighetene er mange. Spør gjerne reiseleder om tips og råd.

 • DAG 7 Dolomittene (F, M)

  Dolomittene er med sine dramatiske topper en fantastisk naturopplevelse. I løpet av dagen passerer den ene herlige utsikten etter den andre forbi bussens vinduer. Vi kjører gjennom Val di Fiemme og Val di Fassa. Vi stopper underveis for en lunsjpause (ikke inkl.).

  Vi fortsetter opp og over Passo Sella hvor vi nyter en storslått utsikt. Da er vi 2.218 m. over havets overflate. Hjemturen går gjennom Val Gardena. På kvelden spiser vi pizza på en lokal restaurant ved hotellet.

  Dolomittene (F, M)
 • DAG 8 Avreise (F)

  Avreise til flyplassen for videre hjemreise til Norge, etter en uke med mange nye inntrykk.

Hotel Residence Doria*** (italiensk standard)
Via Don Carlo Gnocchi, 47
37016 Garda

Et enkelt men godt leilighetshotell som ligger meget sentralt i den hyggelige byen Garda, ca. 400 m. fra sjøen. Hotellet har en liten bar samt en takterrasse med flott utsikt over sjøen og Garda. Leilighetene består av oppholdsrom med kjøkken, soverom og bad, og de har telefon, TV, safe, aircondition (mot et tillegg) og balkong. Gratis wifi i leiligheten og i resepsjonsområdet.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for enkeltrom kr 1.700,-

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

 • Avgang fra Oslo til Verona eller Milano. Varighet ca. 2,5 timer. Flyselskap Norwegian. Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Share.