Singeltur til vakre WIEN

Singeltur til vakre WIEN

Vakre Wien er en raffinert perle med mye å se og gjøre. Sommeren er også den mest levende årstiden i Wien. Byvandring, klassisk musikk, imponerende arkitektur og den sjarmerende kafékulturen er bare noe av det vi får oppleve.

Høydepunkter:
√ Sentralt hotell rett ved Stephansdom
√ Middag og konsert på Kursalon
√ Elvecruise med lunsj på Donau
√ Guidet omvisning på Schönbrunn Palass

Donau deler byen i to og skaper idylliske turstier og grøntarealer. Severdighetene ligger nært hverandre, med gangavstand til det meste. Selve bykjernen, den gamle delen av byen, er på UNESCOs verdensarvliste og fremtoner som et stort utendørs museum. Wien er dessuten verdens musikalske hovedstad og byen er uovertruffen for sine kunstskatter, kultur, smakfulle mat og vennlige atmosfære. Vi skal få med oss det beste av Wien; byvandring, klassisk konsert, god mat og drikke, fyrstelige og overdådige palass samt en behagelig båttur på elven Donau.

Vårt hotell ligger i hjertet av Wien, rett ved Wiener Staatsoper. Med oss fra ankomst har vi vår svensktalende, dyktige guide og reiseleder Andrea.

• Fly t/r Oslo – Wien med alle skatter og avgifter
• Overnatting 4 netter med frokost på Motel One Wien Staatsoper ***
• 1 middag på lokal restaurant
• Halvdags sightseeing med buss
• Inngang og omvisning med reiseleder på Schönbrunn Palass
• Guidet byvandring med reiseleder inkl. kaffe og kake
• 1 middag og konsert på Kursalon
• Båttur på Donau med lunsj
• All transport som nevnt i program
• Skandinavisktalende reiseleder fra ankomst

Ikke inkludert:
• Reise- og avbestillingsforsikring
• Øvrige måltider, drikke og tips
• Tilslutninger fra andre byer i Norge
• Mozart-konsert i Wiener Statsoper på dag 2 til NOK 850,- per person.

Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

DAG 1        ANKOMST (M)
Avreise fra Gardermoen med direktefly til Wien. Vi blir møtt på flyplassen i Wien av vår svensktalende reiseleder Andrea og tatt med til hotellet i sentrum av byen. På kvelden rusler vi ut i nærområdet og spiser middag på en lokal restaurant.

DAG 2        BYVANDRING (F) 
I dag vil reiseleder Andrea vise oss høydepunktene i byen til fots. Vi går gjennom de gamle smale gatene for å se de historiske severdighetene. Vi passerer blant annet Imperial palasset, Operahuset og Loos Hus. Vi vil også bli kjent med den berømte shoppinggaten i Wien med sine eksklusive og tradisjonelle butikker. Midt i shoppinggaten ved Kärnterstrasse passerer vi også det mest kjente landemerket av alle, Stephansdom. Vi har et stopp på en av de berømte cafeene her for en kaffe og en kake. Resten av dagen på egen hånd.

DAG 3        BUSSTUR I WIEN OG BESØK PÅ SCHÖNBRUNN PALASS (F)
I dag skal vi på en omvisning med buss og her vi du få se de viktigste og mest imponerende severdighetene i Wien. Vi passerer den praktfulle Ringstrasse, forbi den berømte statsopera, Hofburg, museet for kunst og naturhistorisk museum, rådhuset, Burgteater og mange andre høydepunkter. Til slutt kommer vi til det pittoreske og barokke Schönbrunn-palasset som tidligere var sommerresidensen til keiser Franz Joseph og Sissy. Her får vi en guidet omvisning. Retur til hotellet og resten av dagen på egen hånd.

DAG 4        ELVECRUISE PÅ DONAU OG KONSERT (F, L, M)
Etter frokost går vi samlet fra hotellet til Schwedenplatz hvor båtturen starter. Vi vil på denne båtturen se både det moderne Wien og det historiske Wien. Høydepunktene er blant annet Danube Tower, Millenium Tower, Urania Observatory, Ring Tower m.m. Vi vil få servert lunsj om bord i båten. Varighet: 3,5 timer. Etter båtturen vil det være fritid fram til en felles avskjedsmiddag og konsert på Kursalon.

DAG 5        HJEMREISE (F)
Transport til flyplass for retur til Norge.

F= Frokost    L= Lunsj        M= Middag

 • Vær oppmerksom på at dette programmet er veiledende og endringer kan forekomme.

  F = Frokost / L = Lunsj / M = Middag

 • DAG 1 ANKOMST (M)

  Avreise fra Gardermoen med direktefly til Wien. Vi blir møtt på flyplassen i Wien av vår svensktalende reiseleder Andrea og tatt med til hotellet i sentrum av byen. På kvelden rusler vi ut i nærområdet og spiser middag på en lokal restaurant.

  ANKOMST (M)
 • DAG 2 BYVANDRING & VALGFRI MOZART KONSERT (F)

  I dag vil reiseleder Andrea vise oss høydepunktene i byen til fots. Vi går gjennom de gamle smale gatene for å se de historiske severdighetene. Vi passerer blant annet Imperial palasset, Operahuset og Loos Hus. Vi vil også bli kjent med den berømte shoppinggaten i Wien med sine eksklusive og tradisjonelle butikker. Midt i shoppinggaten ved Kärnterstrasse passerer vi også det mest kjente landemerket av alle, Stephansdom. Vi har et stopp på en av de berømte cafeene her for en kaffe og en kake. Resten av dagen på egen hånd.

  Valgfri konsert
  Mulighet for valgfri Mozart-konsert på Wiener Staatsoper om kvelden.
  Pris for konsert kr 850,- per person. (tilvalg bør velges ved bestilling av reisen og senest innen 60 dager før avreise).

 • DAG 3 BUSSTUR I WIEN & BESØK PÅ SCHÖNBRUNN PALASS (F)

  I dag skal vi på en omvisning med buss og her vi du få se de viktigste og mest imponerende severdighetene i Wien. Vi passerer den praktfulle Ringstrasse, forbi den berømte statsopera, Hofburg, museet for kunst og naturhistorisk museum, rådhuset, Burgteater og mange andre høydepunkter. Til slutt kommer vi til det pittoreske og barokke Schönbrunn-palasset som tidligere var sommerresidensen til keiser Franz Joseph og Sissy. Her får vi en guidet omvisning. Retur til hotellet og resten av dagen på egen hånd.

  BUSSTUR I WIEN & BESØK PÅ SCHÖNBRUNN PALASS (F)
 • DAG 4 ELVECRUISE PÅ DONAU OG KONSERT (F, L, M)

  Etter frokost går vi samlet fra hotellet til Schwedenplatz hvor båtturen starter. Vi vil på denne båtturen se både det moderne Wien og det historiske Wien. Høydepunktene er blant annet Danube Tower, Millenium Tower, Urania Observatory, Ring Tower m.m. Vi vil få servert lunsj om bord i båten. Varighet: 3,5 timer. Etter båtturen vil det være fritid fram til en felles avskjedsmiddag og konsert på Kursalon.

  ELVECRUISE PÅ DONAU OG KONSERT (F, L, M)
 • DAG 5 HJEMREISE (F)

  Transport til flyplass for retur til Norge.

For å delta på våre leserreiser må du være selvhjulpen og kunne håndtere din egen bagasje. Du må også kunne gå i et normalt tempo.

Dette gjelder alle turene våre, og ikke bare vandreturene. Selv om hoveddelen av turen går med buss, tog eller båt vil det ofte bli gåturer til og fra severdigheter.

Tillegg for dobbeltrom for enkelt bruk:

kr 500,- (begrenset antall)

Tilvalg/Utflukter:

Valgfri Mozart-konsert på Wiener Staatsoper kr 850,- per person (med forbehold om nok påmeldte). Dette bør bestilles samtidig med reisen og senest 60 dager før avreise.

Har du behov for tilslutning fra andre byer er vi selvfølgelig behjelpelig med dette. Ta kontakt med oss for priser og muligheter.

 • Avgang fra Oslo. Varighet ca. 2,5 timer. Flyselskap Norwegian. Du kan sjekke inn 20 kg bagasje.
 • Vi anbefaler at du møter opp i god tid og senest 2 timer før avreise.

Trenger du hjelp?
Kontakt Aller travel på telefon eller e-post.

23 89 64 70
Share.